Comunicación | Alberto Chinchilla

Comunicación | Alberto Chinchilla

Comunica i crea imatge de marca

Neix be shared, la consultora de comunicació i estratègia digital per a Pimes

8 de juliol de 2015. – be shared neix amb l’objectiu d’ajudar a les petites i mitjanes empreses en la gestió estratègica, contínua i proactiva de les seves marques. L’equip de be shared arriba al mercat trepitjant fort, ja que compta amb un aval de més de 10 anys d’experiència treballant per a diferents marques en comunicació i imatge tant a nivell nacional com internacional. Des de be shared s’ajudarà a les petites i mitjanes empreses, institucions, i particulars a fer front a aquest canvi de cultura comunicacional i transformació digital.

Be shared neix amb la vocació de crear vies de comunicació i aliances eficaces entre els clients i els seus diferents públics. Per a això, es personalitza cada estratègia de marca apropant i adaptant el seu ‘modus operandi’ a la cultura pròpia del client. L’equip pretén construir valor per a aquestes marques, transmetent una imatge innovadora i diferent, i incrementant la seva notorietat en els diferents mitjans online i offline.

Amb el desig de posicionar les marques en la ment de les persones perquè siguin percebudes de manera consistent i coherent amb els valors que representa l’empresa, des de be shared s’ofereixen serveis de comunicació digital, comunicació RRPP, identitat de marca, web social media, auditoria de marca i personal brand coaching.

L’equip de be shared treballa amb seu a Barcelona, però compta amb col·laboradors a Madrid, Londres i Roma oferint una visió internacional a cada projecte. Alberto Chinchilla, director de ‘be shared’, assegura que el compromís de la consultora “és crear, a partir de les necessitats i finalitats de l’empresa, missatges, elements creatius i imatges que compleixin amb la comesa promocional i els objectius de marca, al mateix temps que anar construint constantment ‘Brand Equity’ o valor de marca”.

Sobre be shared

Be shared és un una consultora de comunicació i imatge de marca que ajuda a les empreses, institucions i particulars a incrementar la seva notorietat i potenciar el seu posicionament de marca. Be shared, creada en 2015, està composta per un equip de professionals amb més de 10 anys d’experiència en la realització de projectes d’estratègia de comunicació, digital i d’imatge. www.beshared.es

Descarregui’s aquí la nota de premsa en pdf.

Alberto Chinchilla

Cofundador | Director